Sundhedsundersøgelse

Forebyggende og præstationsfremmende undersøgelse

Vi tilbyder naturligvis akutte konsultationer, når din hest er blevet syg. Men vi tror på, at forebyggelse er den vigtigste faktor i det daglige arbejde med hesten. Vi du gerne undgå store dyrlægeregninger og i værste tilfælde en invalid hest, så handler det om at være på forkant.

Derfor tilbyder vi både sundsheds- og præstationsfremmende undersøgelser, hvor vi gennemgår hesten for evt. skavanker, som endnu er i den latente fase. Vil du gerne sikre dig, at din hest yder sit absolut maksimale op til store stævner el. lignende, så er det vigtigt at sikre sig, at den har de optimale betingelser for udvikling.

Vi har stor erfaring og ser mange heste hver dag. Vil du gerne vide, hvordan du kan tage specielle hensyn til netop din hests helbred, så tag os med på råd.

Avanceret diagnosticerings- og behandlingsudstyr

Vi råder over noget af verdens mest avancerede mobile scannings- og røntgenudstyr fra Sound-Eklin. Det er med til at give os et hurtigt og præcist billede af, hvor vi kan afhjælpe elementer, der nedsætter hestens præstationsevne. Endvidere har vi en bred erfaring med avancerede behandlingsformer, der hurtigt og effektivt bringer hesten tilbage i topform.


Højgård Hesteklinik, Aarhus udfører mange sundhedsundersøgelser på såvel gamle som unge heste. Vi anbefaler altid, at et nyfødt føl gennemgår en sundhedsundersøgelse i sin første levetid.

Vi har mange planlagte besøg hos kunder, der gerne vil sikre sine heste de mest optimale betingelser for gode præstationer. Vil du være en del af temaet? Ring til os på tlf. 7580 1999 og book en tid. Eller send en mail på aarhus@hhvet.dk