Velkommen til Højgård Hesteklinik, Aarhus

Hestebranchens foretrukne samarbejdspartner

Vores kundeområde dækker hele Danmark. Vi tilbyder dyrlægeydelser til hestebranchen - specialiseret i sportsheste - hos private og professionelle. Vi har alt det nyeste digitale udstyr, og sætter en ære i konstant at være opdaterede med den nyeste viden.

Mange af vores kunder har vi samarbejdet med i en årrække, og vi vil gerne være hestebranchens foretrukne samarbejdspartnere, og forsøger at nå dette mål via en høj grad af troværdighed, professionalisme samt en fair pris.

Højgaard Hesteklinik beskæftiger pt. 10 hestedyrlæger. Fællesnævneren for os er, at vi alle brænder for arbejdet med heste. Vi bestræber os hele tiden på at være førende inden for vores felt, bl.a. ved løbende at deltage i efteruddannelse og konferencer i både Danmark og udland. Dette sætter os i stand til altid at yde det bedste for dig og din hest.

Hos Højgård Hesteklinik kan du komme i kontakt med en dyrlæge døgnet rundt på vores akutnr. 75801999. Ligeledes kan du på dette nummer booke tid til, at vi kommer ud på planlagt besøg.