<

Pet-Vet Horse skifter navn til Højgård Hesteklinik Århus11-12-2013 - 10:39

Hestedyrlægerne Pet-Vet Horse i Tørring er flyttet til Århus, og har samtidig fået nyt navn. Pet-Vet Horse og Højgård Hestehospital i Odense er gået sammen om at skabe en helt ny hestedyrlægeklinik (Højgård Hesteklinik Århus), der får hjemme i Højbjerg ved Århus.

Klinikken er stadig under opbygning og alle faciliteterne bliver helt nye. Samarbejdet med Højgård Hestehospital er ikke tilfældigt. De to dyrlægeforretninger har samarbejdet i årevis, så sammenlægningen er egentlig bare en mere officiel tilgang til et eksisterende team. Højgård Hestehospital har specialiseret sig i advanceret diagnostisk udstyr og er nogle af europas dygtigste hestedyrlæger. Pet-Vet Horse har i 10 år specialiseret sig i at være udkørende hestedyrlæger, og råder bl.a. over 4 dyrlægebiler, der har specialbygget indretning, som muliggør medbringelse af en stor mængde udstyr. Det muliggør undersøgelser og behandlinger ude hos kunden, som mange andre dyrlæger ikke har mulighed for. 

 - Med åbningen af Højgård Hesteklinik Århus er vi nået et vigtigt skridt på vejen til vores målsætning om at blive hestebranchens foretrukne samarbejdspartner. Vi får nogle super omgivelser, der giver os helt nye muligheder for at lave præcise og grundige undersøgelser af hesten. Fx får vi både en asfaltbane til mønstring og bøjeprøver, samt to longeringsbaner med forskellige underlag. Sammen med en ridehal giver det os mulighed for at afprøve hestene meget systematisk og dermed lave en mere præcis undersøgelse, fortæller Jonas Nørgård fra Pet-Vet Horse. 

Fagligt har det en stor fordel for alle medarbejderne, både fra Højgård og Pet-Vet Horse, at de nu bliver mange hestedyrlæger under samme tag. Jo flere dyrlæger der samarbejder, des større mulighed har den enkelte dyrlæge for at specialisere sig i fx haltheder eller luftvejsproblemer.

 Men mange ting vil stadig være det samme. Fx ringer man stadig til Pet-Vets kendte tlf.-nummer og det geografiske kundegrundlag forventes der ikke ændret på. - Vi har mange faste kunder, som vi er kommet hos igennem en årrække. Vores målsætning er bl.a. at de ikke vil kunne mærke anden forandring, end at vi bliver flere dyrlæger og kan tilbyde bedre klinikfaciliteter, fortæller Jonas Nørgård.

Det er vores håb, at Højgård Hesteklinik Århus bliver et sted, hvor alle vil føle sig velkomne. Vi ønsker at skabe en levende klinik, hvor man kan svinge forbi og få en uforpligtende snak med en dyrlæge eller en af pigerne på kontoret. Vi fører naturligvis også stadig et stort udvalg af dyrlægernes foretrukne plejeprodukter.

Mød os på:

Højgård Hesteklinik Århus
Nordlige Bjergvej 7-9
8270 Højbjerg

 

 

<